TRÆNING

Din krop - din træning! 

TRÆNING HOS YHL


Al forskning viser at ved at holde os fysisk aktive, kan vi undgå en masse livsstilssygdomme, have mere overskud og bedre humør, samt leve længere.
Det vil vi i YHL Health Academy gerne støtte op om, ved at tilbyde træning i lækre omgivelser. Med veluddannede trænere og instruktører, samt effektiv, sjov og varierende træning. 
Træningen er for alle uanset form, alder og kondition.

Træningen i YHL er cross-og funktionel baseret, dvs. vi som udgangspunkt bruger kroppen til det den er beregnet til: løfte, bære, skubbe, trække. Dette krydrer vi med en masse redskaber i form af bolde, vægte, kettlebells, dæk mm.

Derudover tilbyder vi også yoga og mental træning.

Nedenfor kan du læse hvad vi tilbyde og hvornår opstart er på de forskellige hold.
Vi glæder os til at træne sammen med dig.

HOLDTRÆNING FOR ALLE


Har du lyst til selskab når du træner, skal du vælge holdtræning hos os. Vi kører små hold af max. 8-12 personer, som følges ad på det samme hold 3 mdr. ad gangen.
Dette gør vi for at sikre de bedste rammer for dig som deltager, med de samme træningsmakkere hver gang og så kan forløbet tilpasses hver enkelt, så alle får det optimale udbytte, samtidig med at holdet som helhed kan støtte hinanden og blive stærke(re) sammen!

Træningen foregår som udgangspunkt ude i vores lækre cross-område, men kan i tilfælde af meget skidt vejr, flyttes træningen indenfor.

Næste hold og periode starter 5/4-30/6 (11 uger, vi træner ikke i påsken)
 Tirsdage og torsdage kl. 16.30-17.30
 Tirsdage og torsdage kl. 17.30-18.30   

Pris: 1.850,- 

Tilmeld dig her

PERSONLIG TRÆNING 


Personlig træning er for dig der ønsker det allerbedste for dit helbred! Hvor du er i centrum og der ikke er andre end dig og træneren i lokalet.


Træningen er bygget op ud fra dine behov, tilpasset evt. skader eller andre forbehold og du vil blive guidet, instrueret og korrigeret igennem træningen, så du hele tiden føler dig tryg og sikker, samtidig med du opnår dine mål.
Personlig træning er også for børn/unge.


MotherFit


For dig på barsel der trænger til at få din krop tilbage igen!
Som den eneste udbyder i Hørsholm/Kokkedal tilbyder vi effektiv, funktionel træning, der kan hjælpe dig tilbage i form sammen med baby. Træningen er 2x ugen og er tilpasset dig der netop har født, så der er fokus på bækkenbund, men også generel styrke af core og resten af kroppen. Og her ER plads til baby. Enten i barnevognen tæt på hvor vi træner, på en måtte på gulvet eller på trænerens arm.
Her er altid plads til amning, mad, bleskift eller bare en lille pause undervejs.
Du kan starte når du vil og et forløb varer 3 mdr.

Næste holdopstart: Onsdag d. 20/4-2022, perioden går til 29/6-22
Vi træner mandage og onsdage kl. 10.30-11.30
Pris: 1.530,-
Max. 8 pladser
Kontakt mig her for mere info.

YOGA


Der skal være balance i tingene og derfor tilbyder vi også Flowyoga på små lukkede hold eller som personlig træning/hold, som modsætning til vores cross træning og/eller en travl hverdag.
Vores yoga er flowbaseret og på et niveau hvor alle kan være med. Der arbejdes med lækre stræk, samt vejrtrækning og alle timer afsluttes med en skøn meditation.

Kom ned i gear, mærk din krop og ikke mindst, få trukket vejret! Det er det vi ønsker for dig med vores flowyoga.

Yogaen kan køres på hold, men tilbydes også som individuel, personlig træning i vores lækre yogalokale.


Hør mere her eller på 6170 1055

FOR BØRN OG UNGE

Hos YHL Health Academy er det også muligt for børn og unge at få personlig træning. 
Træningen tager udgangspunkt i barnets/den unges alder, fysik og behov. Dog er det allervigtigste at barnet synes det er sjovt og bliver  motiveret til at træning bliver en naturlig del af hverdagen.
Læs mere her

SEND MIG EN DIREKTE BESKED

Kontakt os

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon