TRÆNING

Din krop - din træning! 

TRÆNING HOS YHL


Al forskning viser at ved at holde os fysisk aktive, kan vi undgå en masse livsstilssygdomme, have mere overskud og bedre humør, samt leve længere.
Det vil vi i YHL Health Academy gerne støtte op om, ved at tilbyde træning i lækre omgivelser. Med veluddannede trænere og instruktører, samt effektiv, sjov og varierende træning. 
Træningen er for alle uanset form, alder og kondition.

Træningen i YHL er cross-og funktionel baseret, dvs. vi som udgangspunkt bruger kroppen til det den er beregnet til: løfte, bære, skubbe, trække. Dette krydrer vi med en masse redskaber i form af bolde, vægte, kettlebells, dæk mm.

Derudover tilbyder vi også yoga og mental træning.

Nedenfor kan du læse hvad vi tilbyde og hvornår opstart er på de forskellige hold.
Vi glæder os til at træne sammen med dig.

HOLDTRÆNING FOR ALLE

Har du lyst til selskab når du træner, skal du vælge holdtræning hos os. Vi kører små hold af max. 8-12 personer, som følges ad på det samme hold 3 mdr. ad gangen.

Dette gør vi for at sikre de bedste rammer for dig som deltager, med de samme træningsmakkere hver gang og så kan forløbet tilpasses hver enkelt, så alle får det optimale udbytte, samtidig med at holdet som helhed kan støtte hinanden og blive stærke(re) sammen!

Træningen foregår som udgangspunkt ude i vores lækre cross-område, men kan i tilfælde af meget skidt vejr, flyttes træningen indenfor.

Næste hold og periode starter torsdag d. 5. januar '23 og kører til 30.marts '23
(ingen træning i uge 7)
Hold :             Tirsdage:                                Torsdage:                         Lørdage:
    A                Kl. 16.30-17.30                 Kl. 16.30-17.30            
  
    B                Kl. 19.00-20.00                 Kl. 9.00-10.00

Pris: 
1 hold/ugen: 1.195,-
2 hold/ugen: 2.300,-
3 hold/ugen: 3.800,-

Du tilmelder dig 1-3 faste hold om ugen og har selvf. mulighed for at joine et andet hold, hvis du en dag er
forhindret på dit normale hold.

Tilmeld dig her

PERSONLIG TRÆNING 


Personlig træning er for dig der ønsker det allerbedste for dit helbred! Hvor du er i centrum og der ikke er andre end dig og træneren i lokalet.


Træningen er bygget op ud fra dine behov, tilpasset evt. skader eller andre forbehold og du vil blive guidet, instrueret og korrigeret igennem træningen, så du hele tiden føler dig tryg og sikker, samtidig med du opnår dine mål.
Personlig træning er også for børn/unge.


Barsels-Fit


For dig på barsel der trænger til at få din krop tilbage igen!
Som den eneste udbyder i Hørsholm/Kokkedal tilbyder vi effektiv, funktionel træning til både M/K på barsel, der kan hjælpe dig tilbage i form - sammen med baby.
Træningen er 2x ugen og er tilpasset dig der netop har født, så der er fokus på bækkenbund, men også generel styrke af core og resten af kroppen. Og her ER plads til baby. Enten i barnevognen tæt på hvor vi træner, på en måtte på gulvet eller på trænerens arm.

Her er altid plads til amning, mad, bleskift eller bare en lille pause undervejs.
Kom i gang igen og kom stærk tilbage fra barsel :-)

Næste holdopstart: Mandag d. 9/1-23, perioden går t.o.m 29/3-23
Vi træner mandage og onsdage kl. 10.00-11.00
Pris: 2.300,-
Max. 8 pladser
Kontakt mig her for mere info.

SENIOR YOGA

8 fredage, med opstart 30/9. Kl 10.00 – 11.15. Pause i efterårsferien (uge 42).

Underviser: Kristina Svennerberg, Yogalærer med speciale i terapeutisk yoga

I takt med at kroppen ældes er det vigtigt at opretholde smidighed, styrke og balance for at undgå skader og fald. Senioryoga er en blid træningsform som gør godt i både krop og sind, og ved at regelmæssigt dyrke yoga vil du opleve større bevægelsesfrihed og forbedring af småskavanker.

På Senioryoga holdet tager vi hensyn til din krop, og de skavanker du evt. måtte have pådraget dig i løbet af livet. Vi laver en masse gode stræk, men også øvelser for både styrke og balance. Du lærer at lytte til kroppens signaler og gøre det der er godt for dig.

Senioryoga er for alle, og alle slags kroppe kan være med. Øvelser og tempo kan justeres så træningen passer til netop din krop. Med max 8 deltagere på holdet, er der god plads og også mulighed for individuelle instruktioner.

Den røde tråd på holdet er din vejrtrækning, med tid til at gå lidt ind i dig selv og lære at trække vejret dybt. Men yoga må også gerne være sjovt – så stemningen er dejlig afslappet, med plads til at både grine og pruste lidt undervejs.

Pris for 8 gange: 1.195,-                         Tilmelding her

FOR BØRN OG UNGE

Hos YHL Health Academy er det også muligt for børn og unge at få personlig træning. 
Træningen tager udgangspunkt i barnets/den unges alder, fysik og behov. Dog er det allervigtigste at barnet synes det er sjovt og bliver  motiveret til at træning bliver en naturlig del af hverdagen.
Læs mere her

SEND MIG EN DIREKTE BESKED

Kontakt os

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon