SUNDHED

Få hjælp og inspiration til sund kost og livsstil - vi er med hele vejen!

SUNDHED ER EN VANE

For nogle er det en helt naturlig vane at vælge de sunde alternativer, men for andre er det det modsatte der trækker. Der kan være mange årsager til at man har valgt uhensigtsmæssige strategier og derved skabt nogle dårlige vaner, der går ud over ens velbefindende og helbred.

Det kan du og jeg heldigvis gøre noget ved sammen! Hvad, hvordan og hvornår er meget forskelligt fra person til person og mit mål er at skræddersy et forløb til lige netop DIG og din hverdag, så det bliver overskueligt og derved en succes!

Derfor tilbyder jeg altid en for-konsultation, hvor vi tager en uforpligtende snak om dine drømme og mål. Vælger du så at fortsætte din sunde rejse i YHL-regi, modregnes gebyret (299,-) i det valgte forløb.
Læs mere her nedenfor hvilke muligheder jeg tilbyder samt hvad andre klienter har oplevet i deres forløb.
 
KOSTVEJLEDNING

Kom på rette spor - og få mere energi

Kosten er essentiel for dit velbefindende og ikke mindst for din eksistens og overlevelse. Altså et basalt behov som skal dækkes.
Desværre bliver vi, alle steder fra, bombarderet med vejledninger som ”De 8 kostråd”, ”Fisk 2 x om ugen”, ”6 om dagen (frugt & grønt)”, stenalderkost, faste, 5:2, LCHF, Sense osv. Derudover kan du nærmest ikke gå 500 m uden at blive påvirket af muligheden for at købe (spise) mad eller reklamer for samme.

Vi ved en masse om, hvad vi bør spise, og ikke mindst hvad vi ikke bør spise. Eller også ved vi bare, at vi er forvirrede?! Selv for mig, som er "professionel" indenfor området, kan det også være svært at navigere i alt det vi påvirkes af fra medierne. Men med en god portion sund fornuft og ikke mindst en analyse af dine mønstre, adfærd, tanker og følelser, kan vi godt gøre noget andet, end det du plejer.

Der er god grund til at få personlig kostvejledning med udgangspunkt i dine muligheder, din hverdag og i sund og almindelig hverdagskost, der kan købes i Netto.

Mange faktorer kan påvirkes af en forkert kost:

  • Din vægt – svinger op og ned, er for høj/lav
  • Dit humør – du føler dig træt og uoplagt,
  • Din præstationsevne indenfor dit job, din sport, familien – du føler ikke du kan yde det optimale eller får nok ud af træningen,
  • Din hud – den ser grå og trist ud, måske med meget akne.
  • Din helbredstilstand - måske er du på grænsen til diabetes 2 eller andre livsstilssygdomme.
Alt dette kan vi ændre med en sundere livsstil. Jeg siger ikke det bliver nemt, men jeg lover dig at jeg er ved din side hele vejen.

MULIGHEDER

ONLINE FORLØB

Er du til lækre, nemme og overskuelige opskrifter, tilpasset lige præcis dit kaloriebehov, så du bare skal handle ind og følge opskriften? 
Så er vores online vægttabsforløb lige noget for dig!
Her får du sunde opskrifter til alle dine måltider direkte i din indbakke eller på den medfølgende app på telefonen. 
På app'en kan du også følge med i dine fremskridt på vægten og har sms chatfunktion 24/7 Priser fra: 995,-

1:1 DIET - VÆGTTABSSYSTEM

 1:1 Diet er et veldokumenteret vægttabssystem, hvor du benytter Cambridge måltidserstatnings-produkter samt følger en 5-trins plan sammen med mig, din konsulent, som er med dig hele vejen til målet.
Måltidserstatningerne sikrer, at du kommer godt i gang, ikke skal tænke på at finde på mad, handle ind, måle og afveje din mad. Du skal faktisk bare vælge 4-6 af dine yndlingsprodukter og så er du dækket ind kalorie-, vitamin- og mineralmæssigt.
Læs mere her om din 1:1 Diet forløb.


Priser fra 895,-

KOSTPLANER OG COACHING

Har du en plan for dit vægttab?

Den kan jeg hjælpe dig med at lave samt jeg kan give dig din overordnede plan for, hvor meget du skal spise om dagen, så du taber dig.
Med denne løsning får du rammerne for hvad du skal spise og så kan du ellers selv være kreativ indenfor rammerne.
For dig der måske lige mangler det sidste eller bare lige gerne vil have kontrollen tilbage igen.Priser fra 1.495,-

VI GJORDE DET!

Charlotte, 54 år

Jeg startede min vægttabsrejse med Lotte for 8 år siden. I starten meget intenst med personlig træning og kostvejledning med kostplaner, herefter på hendes effektive hold sammen med andre, som gav en anden  form for energi. Samtidig havde vi kontrolvejninger, for at sikre at jeg blev holdt på sporet hele tiden. Og ja, der var nogle omveje - men den dag i dag står jeg på egne ben og holder min vægt. Lotte har været super professionel og en super støtte hele vejen.

Kirsten, 70 år

Jeg er der næsten! Mangler de sidste 4,9 kg. så har jeg tabt 16 kilo i alt. Og det er bare på 4 måneder...
1:1 Diet har fungeret rigtig fint for mig og har været den helt rigtige løsning, da jeg i starten kunne lægge al ansvar fra mig. Nu er jeg næsten tilbage på alm kost, og grammene rasler stadig af.
Lotte har været en god støtte og sparring og jeg har altid fået hurtig svar på mine spørgsmål.

Peter, 42 år

Jeg havde fået indarbejdet nogle virkelig dårlige vaner med al for megen hygge og det havde sat sine tydelige spor. 
Jeg valgte et 10 ugers forløb hos Lotte, hvor jeg trænede med hende 2 gange om ugen og fik lagt nogle kostplaner, som var nemme at følge.
Det var mega hårdt i starten, men Lottes ligefremme tilgang og gode humør, gjorde det hele meget nemmere.

SEND MIG EN DIREKTE BESKED

KONTAKT MIG

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon