OM YHL - HEALTH ACADEMY

STÆRK STØTTE - SUNDE VANER SKABER VI SAMMEN


DRIVKRAFTEN BAG YHL - HEALTH ACADEMY


Drivkraften bag YHL (Your Healthy Life) Health Academy er Lotte H. Søjborg, der med sin brede pallette af redskaber samlet over en karriere med bl.a. 7 år som leder i erhvervslivet, 12 år som ingeniør i medico-branchen, over 25 års erfaring indenfor træning (med speciale i funktionel træning), hundredevis af instruktørtimer, masser af kostvejledning og coaching, står klar til at støtte dig til et sundere liv.

" I 2013 valgte jeg at stoppe i det private erhvervsliv og starte op som selvstændig, efter at jeg var gået ned med stress for anden gang grundet arbejde. Jeg var nødt til at gøre noget andet, så jeg ikke brændte ud.
For mig er Your Healthy Life både en passion og en livsambition, der udspringer af de mange år i fitnessbranchen, hvor jeg oplevede et stigende behov for specialiseret træning og forløb under mere rolige og omsorgsfulde forhold. Så i 2014 åbnede jeg mit eget træningscenter, YHL-GYM i Hillerød, hvor jeg har kørt træning og forløb indtil december 2020.
April 2021 flyttede jeg til Hørsholm Sundhedshus, hvor jeg har skaleret ned og kører endnu mere på det personlige og med små hold, så alle føler sig trygge og får en god oplevelse med deres træning.

Kost og træning har altid være grundstenene i mit liv, og jeg kan se, hvor vigtigt det er for alle, uanset om du er et barn, voksen, er normalvægtig eller overvægtig, har en diagnose, er elitesportsudøver, håndværker, arbejdsløs eller direktør, med et ordenligt og sundt fundament, Hvis du ikke sørger for det rette brændstof og styrker dit fundament, vil du på et eller andet tidspunkt opleve at noget braser sammen. Og det er her jeg vil ind jeg gerne vil ind og blive en del af dit liv, inden det sker.
Min mission er, at gøre dig bevidst om, hvad dine tilvalg og fravalg har af konsekvenser, samt give dig de bedste redskaber til at få et stærkt fundament ud fra de muligheder i dit liv. Det skal være simpelt, nemt og overskueligt, så vi ved det vil fungere for lige netop díg og din hverdag.
Jeg tror på en ærlig og åben kommunikation, på den måde kommer vi bedst i mål."
Velkommen til YHL Health Academy
Kærlig hilsen 
Lotte

CV

Jeg kunne sagtens vælge at skrive et langt CV med alle de kurser og uddannelser, jeg har taget igennem årene.
Dog tror jeg ikke på, at det alene har skabt mig som den person jeg er - men derimod blandingen af uddannelser, livserfaring, livskriser, kurser og de mennesker jeg har mødt og ikke mindst lært af gennem årene, gør at jeg i dag står her og klar til at hjælpe dig videre.

Og så ved jeg godt, at der er nogen der stadig gerne vil vide mere, så her kommer de vigtigste:
  • Personlig træner/fitness instruktør
  • Kostvejleder
  • NLP-Business Practicinor (herunder coaching)
  • Yoga-lærer
  • Crossfit instruktør
  • Spinning instruktør
  • Produktionsingeniør fra Helsingør Teknikum

Privat er min største bedrift at jeg er mor til 2 skønne, store børn.
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig, så vi kan sammen kan gøre dine sunde drømme til din sunde hverdag.

- Lotte H. Søjborg

SEND MIG EN DIREKTE BESKED

Kontakt os

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon