Sunde Børn bliver Stærke Voksne

Træning for Børn og Unge

 

Nogle børn er ikke til holdsport, eller synes at sport er kedeligt. Det kan også være, at dit barn er overvægtig og derfor ikke bryder sig om at bevæge sig sammen med andre. I disse situationer kan det være svært at komme i gang med motionen. Gennem personlig træning kan vi sammen kan få barnet i gang i trygge, rolige omgivelser.
Vi arbejder med en blanding af let cross-træning, lege og sjove øvelser, for at komme i bevægelse.
Jeg guider, så øvelserne udføres korrekt. Der er fokus på det, der virker motiverende og sjovt.
Gennem forskellige øvelser danner vi et billede af den fysiske formåen. Har man eksempelvis været overvægtig i mange år, kan flere ting være besværlige i begyndelsen. Gennem alternative øvelser kan der hele tiden opleves succes. For de fleste er en halv time mere end rigeligt. Træningen foregår i mit eget træningscenter, YHL-Gym, men kan også foregå udendørs eller hjemme hos jer, hvis det er bedre for barnet/den unge.

Personlig Træning

 

Vi starter med en indledende samtale sammen med jer forældre, hvor vi får klarlagt ønsker og mål for træningen, så vi møder den unges behov.
Selve træningen foregår i YHL Health Academys egne, lækre lokaler, men kan også foregå udendørs eller hjemme hos jer.

Kostvejledning


Måske har I som familie ubevidst fået lidt for mange usunde vaner, eller har svært ved at indarbejde sunde rutiner.
Måske har i et barn der tager for meget på i forhold til alder/højde.
Det kan vi sammen gøre noget ved.
Med simple værktøjer og hjælp, kan der relativt hurtigt gøres en hel del for barnet og familiens sundhed, uden det behøver at blive den store videnskab og besværlighed.
Lad os tage en snak og se hvordan jeg kan hjælpe jer bedst muligt.

Holdtræning


Hos YHL Health Academy vil vi rigtig gerne sikre at børnene får gode motionsvaner og intet er bedre end at træne med ligesindede.
Derfor har vi jævnligt små hold for børn/unge.

unsplash