TRÆNING OG KOSTVEJLEDNING
FOR BØRN OG UNGE

FORDI SUNDE BØRN BLIVER STÆRKE VOKSNE!

PERSONLIG TRÆNING FOR BØRN/UNGE

Nogle børn er ikke til holdsport, eller synes bare at al sport er kedeligt. Computeren er mere spændende og langsomt sniger der sig måske nogle ekstra kilo på sidebenene. Det kan også være, at dit barn/den unge er overvægtig og derfor ikke bryder sig om at være sammen med andre, når de bevæger sig, fordi de er så hæmmet af deres overvægt. I disse situationer kan det være rigtig svært for barnet at komme i gang med motionen. Personlig træning kan være en rigtig god start, da vi sammen kan få barnet i gang i rolige omgivelser, uden at skulle forholde sig til andre børn.

Kan børn/unge godt tåle personlig træning?
Ja - for vi kører ikke tung styrketræning. Det vil være en blanding af cross-træning, lege, sjove og skøre øvelser, alt hvad der skal til, for at få barnet/den unge til at bevæge sig. Og jeg vil hele tiden sørge for at korrigere eller guide, så øvelserne udføres korrekt. Den første gang jeg træner med barnet/den unge, vil jeg bruge på at få skabt tillid mellem os og pejle mig ind på, om der er noget, der er sjovt. Og så vil vi prøve forskellige ting af, så jeg danner mig et billede af den fysiske formåen.

Har man fx. været overvægtig i mange år, kan der være ting, som er umulige/meget besværlige i begyndelsen. Her vil jeg komme med alternativer, så der hele tiden opleves succes. For de fleste er en halv time mere end rigeligt, da vi har høj intensitet hele vejen igennem. Træningen foregår i mit eget træningscenter, YHL-Gym i Hørsholm Sundhedshus, eller kan også flyttes udenfor/hjemme hos jer, hvis det er bedre for barnet/den unge.

Er du interesseret i at høre, om personlig træning er den rigtige løsning for dit barn, så kontakt mig på tlf. 6170 1055 eller skriv her

MED DEN RETTE HJÆLP, KOMMER I SIKKERT I MÅL:

PERSONLIG TRÆNING

Her vil vi starte med en indledende samtale sammen med jer forældre, hvor vi får klarlagt ønsker og mål for træningen, så vi får ramt den unges behov.
Selve træningen foregår 1:1 i YHL Health Academys egne, lækre lokaler i Hørsholm Sundhedshus, hvor vi også har mulighed for at træne udendørs.

Book en uforpligtende snak her

KOSTVEJLEDNING

Måske har I som familie fået indarbejdet lidt for megen hygge  eller svært ved at få de sunde vaner indarbejdet, eller måske et barn der tager for meget på i forhold til alder/højde. Det kan vi sammen gøre noget ved.
Med simple værktøjer og retningslinjer, kan der hurtigt gøres en hel del for barnet og familiens sundhed, uden det behøver at blive den store videnskab og forkromede løsninger.
Lad os tage en snak og se hvordan jeg kan hjælpe jer bedst muligt.

HOLDTRÆNING

Hos YHL Health Academy vil vi rigtig gerne sikre at børnene får gode motionsvaner og intet er bedre end at træne med ligesindede. Så derfor har vi jævnligt små hold for børn/unge.

Kontakt for yderligere info her

SEND MIG EN DIREKTE BESKED

Kontakt os

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon