1:1 DIET

Veldokumenteret vægttabs supplement - udviklet og gennemtestet af eksperter!

1:1 Diet Plan
- by Cambridge Weightplan

1:1 Diet Plan fra Cambridge er et veldokumenter vægttabs supplement,
som kan hjælpe DIG til et effektivt og holdbart vægttab. 

Hvad er 1:1 Diet Plan1:1 Diet Plan er et evidensbaseret vægttabsprogram, hvor du via din konsulent arbejder i 5 trin med hjælp af måltidserstatningerne fra Cambridge.
1:1 Diet Plan er tidligere kendt som Cambridge vægtplan og er veldokumenteret og evidensbaseret gennem mere end 25 års forskning.
Måltidserstatninger fra 1:1 Diet Plan adskiller sig fra andre lignende på markedet ved, at de rent faktisk smager af det, der stå på emballagen og og det smager godt! Der er et stort sortiment af barer i forskellige smagsvarianter, lækre shakes, havregrød, pasta med pesto, risretter, skønne smoothier, så du helt sikkert kan finde noget du kan lide.

Skal jeg kontakte dig? Skriv din navn og tlf. nr. samt tidspunkt det passer jeg ringer.
 

HVORDAN FOREGÅR DET?


Et vægttabsforløb hos YHL Health Academy med 1:1 Diet Plan sørger for et trygt og kontrolleret forløb, hvor du er i centrum hele vejen. Vi udarbejder sammen en holdbar plan for dit vægttab, som er overskuelig og passer ind i din hverdag.
Et vægttab er en (langvarig) proces og for mange har det være utallige forsøg, mere eller mindre succesfulde. Så derfor er det ekstra vigtigt for mig, at du oplever at blive taget hånd om, forstået og ikke mindst mødt i dine udfordringer og måske uhensigtsmæssige vaner.

Hvorfor vælge måltidserstatning i stedet for almindelig mad?
Jeg har gennem mine år som kostvejleder og vægttabscoach oplevet at mange har fundet det uoverskueligt både at skulle omlægge kosten, lave ny mad, måle og veje samt planlægge og ikke mindst få det ind i en travl hverdag, samtidig med at skulle huske at få trænet og/eller bevæget sig.
Med 1:1 Diet Plan systemet får du velsmagende måltidserstatninger som er udarbejdet efter mange års forskning og udvikling, så de så vidt mulig rammer den naturlige smag og samtidig får du dækket dit daglige behov af vitaminer og mineraler. Så det eneste du skal gøre, er at vælge de 4 produkter som du synes smager bedst, og så dagens måltider klaret. Dette gør det overskueligt, nemt og trygt for dem der indtil videre har gennemført deres forløb.
Og jo, jeg holder stadig fast i, at vi skal spise rigtig mad af rigtige råvarer, men nogle gange har vi brug for hjælp til at kickstarte en proces, og her ser jeg 1:1 Diet som en god medspiller. Og med 5-trins modellen arbejder vi dig langsomt men sikkert tilbage på en normal kost igen - dog med mindre portionsstørrelser, mindre sult og mere bevidsthed om de rette valg.

FORLØBET - de 5 trin

Et vægttabsforløb hos YHL Health Academy starter ALTID med et formøde, hvor vi får lavet en forventningsafstemning samt afklaret hvad der vil være den rette løsning for dig.

Vælger vi at gå videre med 1:1 Diet plan, får du en grundig introduktion til hvad der sker rent fysiologisk i kroppen under vægttab, 5-trins forløbet, produkterne og de udfordringer du evt. vil kunne møde undervejs.

Uanset hvilken løsning/pakke du vælger, vil du ALTID have mig ved din side, via sms, tlf. eller mail, så du hele tiden føler dig tryg og har den støtte du
har brug for.

Charlotte fortæller

Jeg blev i starten af 2022 anbefalet af min ortopædkirurg at tabe mig meget - og hurtigt pga alvorlige slidskader i knæ og ankel. Han anbefalede vægttabsmedicin (den med sprøjter), men jeg tænkte at der måtte være en anden måde. På det tidspunkt havde jeg allerede forsøgt mig med 2 diætister uden stort eller vedvarende vægttab.
Så fandt jeg Lotte og 1to1 Diet. Jeg startede et intensivt forløb og tabte mig hurtigt og meget. Vi blev enige om at kombinere forløbet med private træningstimer – jeg var bange for at træne pga. mine skader, men alene med Lotte følte jeg mig tryg og fik gang i muskler jeg ikke havde hilst på i mange år. Efter nogle uger kunne jeg deltage på et af hendes aftenhold og fik virkelig blod på tanden.
Jeg har nu gået hos Lotte I 7 måneder og har tabt mig så meget at der skulle nye huller i bæltet (startede i det yderste!. Vægten er gået godt ned, men jeg fokuserer mere på hvor godt jeg har fået det, og at meget fedt også er ved at forvandle sig til muskler. Jeg træner nu flere gange om ugen i et fittnescenter og det går meget bedre med mit knæ og min ankel. Jeg er blevet gladere og mere positiv og har lyst til mange flere ting i livet.

I dag kombinerer jeg 1to1 Diet produkterne med alm. måltider og det fungerer rigtigt godt for mig i dagligdagen. Dét gør at jeg ikke hele tiden skal tænke så meget over, hvad jeg spiser og om jeg får for meget.
Jeg forventer, med Lottes hjælp og støtte at nå mit mål I løbet af 2023 – og at holde min nye vægt!
Mine varme anbefalinger til Lotte og de smagfulde 1to1 Diet produkter. - Charlotte 52 år

Abbey, 39 år

Jeg startede op fordi jeg gerne ville have det bedre med mig selv og blive sundere , så jeg kan være der endnu mere for mine drenge.
Jeg valgte Lotte fordi jeg stoler på hende og fordi jeg føler at jeg altid får et ærligt svar på mine spørgsmål - også selvom det ikke er det jeg vil høre!
Jeg synes at 1:1 Diet er super  nemt og overskueligt at følge, fordi jeg "bare" skal spise 3-4 produkter om dagen.
Min krop var lige et par dage om  at vænne sig til de små mængder, men nu er jeg der hvor jeg spiser 3 produkter (Lemon bars, smoothie m/Kirsebær/jordbær og tikka massale er mine favoriter) og aftensmad med familien. Og det fungerer :-)
Jeg har nu på 3 mdr. tabt 12,2 kg. og jeg mangler stadig 10 kg. så klør på. Ved jeg nok skal komme i mål med Lotte ved min side.
Så min helt klare anbefaling er, overvej ikke længere - GÅ IGANG :-)

Peter, 47 år

Coronaen kom og satte sine spor.... også på min krop i form af for mange kilo og for lidt træning! Jeg har ellers altid været ret aktiv med bl.a. cykling, løb og lidt crosstræning, men det med ikke at komme ud af døren hver dag, fordi jeg arbejdede hjemmefra, gjorde mig enorm inaktiv. Og det resulterede i 6 kilo der satte sig specifikt på maven! Og nåh ja, jeg er jo far, men er altså ikke klar til al for meget far-krop endnu!Så derfor tgo jeg kontakt til Lotte og sammen fik vi lagt en plan. Lotte lavede hjemmetræningsprogram til mig til en uge ad gangen, som jeg kunne lave derhjemme og så tog jeg 8 uger på 1:1 Diet, så også min kost blev resat! Og det har virket :-) Nu er jeg tilbage og vægt og træning er normaliseret og jeg er GLAD!
Så gør noget ved det - tag fat i Lotte og få hende til at hjælpe dig. Hun er dygtig.

Kirsten, 70 år

Min søn og svigerdatter startede op hos Lotte og jeg tænkte, at det var en god lejlighed til også at komme i gang med et længe ønsket vægttab.
Det var lidt svært lige at få taget skridtet, men da jeg gjorde det, var det ret nemt med produkterne og jeg fandt hurtig mine yndlingsprodukter og en rutine. Nu er jeg på trin 3 efter 4 mdr. med alm mad til frokost og aften - og jeg har tabt 20 kg.!


Lotte har været en god støtte og det har været en kæmpe motivation at skulle veje mig en gang om ugen og sende det til Lotte. 
Kan klart anbefale det til andre - bare kom i gang.


SEND MIG EN DIREKTE BESKED

Kontakt os

Adresse

Hørsholm Sundhedshus

Kokkedal Industripark 2A

2980 Kokkedal

Danmark

E-mail
Telefon